Aktiviteter 

Planlagte aktiviteter i 2024

14. marts 

Koncertforedrag med Steen Svanholm: "Mig og Cornelis"

Afholdte aktiviteter 2023

14. december 

Ordinær generalforsamling og juletræf. med 48 deltagere.

14. september 

Foredrag om den tyske kodemaskine ENIGMA ved afdelingsleder Carl Rasmussen, Forsvarets Efterretningstjeneste med deltagelse af 22 medlemmer. En inspirerende eftermiddag, hvor vi fik et godt indblik i kodemaskinen og dens betydning under 2. verdenskrig.

26. april

Guidet rundvisning i ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation om "Kommunikation i krise". Efterfølgende frokost i restaurant Søpromenaden. 27 deltagere.

Afholdte aktiviteter 2022

8. december

Ordinær generalforsamling og juletræf med 50 deltagere.

24. oktober

Foredrag om Vestafrika med Rasmus Krath. 20 medlemmer og 1 gæst deltog.

31. maj

Rundvisning i Københavns Museum med udstillingen København fra istid til nutid.

24 medlemmer og 8 gæster deltog. Efterfølgende frokost i restaurant Rio Bravo.

Afholdte aktiviteter 2021

9. december

Ordinær generalforsamling og juletræf med 44 deltagere.

31. august

Forsinket 25-års jubilæumsfest

I december 2020 skulle vi have fejret vores 25-års jubilæum, men på grund af Covid kunne det ikke lade sig gøre. Jubilæet blev i stedet fejret den 31. august .2021 kl. 1400 i Aktivitetshuset i Hvidovre.

Selve festen blev en succesoplevelse med 58 medlemmer og ledsagere, der havde en rigtig god og hyggelig dag. Maden var god og der var rigeligt af den.

Kim Sjøgren var hovedattraktionen, og hans foredrag var godt med mange historier og lidt violinspil. Underholdningen varede i 2 timer, og der var mange spørgsmål efter hans optræden.  

Se Mogens Christoffersens fotoserie

Ingen aktiviteter 2020

På grund af Corona-epidemien var det ikke muligt af afholde aktiviteter i løbet af året. 

Generalforsamling, juletræf og 25 års jubilæumsaktiviteter blev udskudt til 2021.

Afholdte aktiviteter 2019

12. december

Ordinær generalforsamling og juletræf med deltagelse af 67 medlemmer til julefrokost, generalforsamling, bingospil og underholdning af Telekoret.

Referat fra generalforsamlingen er udsendt 26. december 2019.

Se Mogens Christoffersens billeder fra mødet.  

11. september

Bustur til Orø med frokost og eftermiddagskaffe.

Turen startede i Valby og forløb rigtig godt, og vejret var med os. Vi undgik regn på hele turen, og der var et godt humør og en god stemning blandt deltagerne.

Der var 51 deltagere på turen.

Vi fik en fin køretur og en dejlig frokost på "Den gode Viking". Efter frokosten var der en rundtur med guide på Orø. Rundturen varede en time, og der blev givet megen information om Orø og fortalt anekdoter undervejs.

Hjemturen gik med nogle små omveje tilbage til Valby.  

9. maj

Foredraget Fra Nørrebro til Nørregade af tidligere biskop for Københavns stift, Erik Norman Svendsen.

Afholdte aktiviteter 2018

13. december

Ordinær generalforsamling og juletræf med deltagelse af 79 medlemmer til julefrokost, generalforsamling, bingospil og underholdning af Telekoret.

Referat fra generalforsamlingen er udsendt 27. december 2018.

26. september

Besøg hos Nordisk Film, Olsen Banden udstillingen 2018 og efterfølgende frokost og kaffe i restaurant Avanti, Valby Langgade 56. 25 medlemmere og 9 ledsagere deltog.

29. maj

Der var 20 medlemmer med 5 ledsagere, som deltog i en rigtig dejlig sommerudflugt til Stevns i meget flot sommervejr, selv om det var i slutningen af maj.

Turen gik til Stevnsfortet, og det blev en meget interessant tur med meget at se på nede i fortet.

Frokosten blev indtaget på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov og var rigtig god og velsmagende. Der manglede ikke noget, og alle blev mætte.Kaffe og kage på Højeruplund Kro og derefter besøg i Højerup Kirke

Se Mogens Christoffersens billeder fra turen.  

5. april  

Foredrag og billedshow om eftermiddagen af globetrotteren Rasmus Krath om det lykkelige Arabien anno 2017. 20 medlemmer med 3 ledsagere deltog.

Afholdte aktiviteter 2017

14. december  

82 af klubbens 136 medlemmer deltog i den ordinære generalforsamling og juletræf. Vi havde en meget hyggelig eftermiddag med julefrokost, generalforsamling, bingospil og underholdning af Telekoret.

Formanden Willy Hansen havde besluttet at stoppe efter mange år på posten, og han blev stærkt hyldet af forsamlingen for sin store indsats for klubben. Gerda Holm Nielsen blev valgt som ny formand.

Referat fra generalforsamlingen er udsendt den 24. januar 2018.

Se Jimmys billeder  

3. oktober

Der var 30 deltagere i et meget interessant besøg og guidet omvisning i København Lufthavns gamle terminal (Vilhelm Lauritzen terminalen).

Terminalen blev indviet i 1939 og var i drift, indtil den nuværende terminal 2 blev indviet i 1960. Den skulle senere have været nedrevet for at give plads til nye byggerier, men blev af myndighederne fundet bevaringsværdig, så de planer blev opgivet.

Vilhelm Lauritzen terminalen blev i stedet i 1999 flyttet (rullet) på store blokvogne 3,8 km tværs over lufthavnsområdet til sin nuværende placering. Det skete natten mellem 18.9. og 19.9. på ca. 60 sammensatte trailere med i alt 744 hjul - alt sammen styret af én mand ved hjælp af et joystick.

Bygningens størrelsesforhold: 110 m lang, 26 m bred, 2600 tons, 4000 kvadratmeter etageareal, 3 etager høj.

Terminalen kostede i 1939 1 mio. kr. Flytningen 60 år senere kostede 100 mio. kr.

Se Elises billeder fra besøget.  

- - - - - -

Efter besøget i terminalen nød vi en let - men god - frokost i Café Espersen i Dragør

8. juni 

Vi havde en meget vellykket tur til Hven. Der var tilmeldt 57 deltagere, og vi nåede at få 3 afbud. Ved en hurtig indsats fra Willy fik vi 2 nye deltagere. Desværre nåede vi at få endnu et afbud, præcis da vi gik ombord på skibet. I alt deltog 55 medlemmer.

Vejret var med os, med en hel del sol. Lidt blæst var der, og skibet vuggede ganske lidt. Men ellers var den ganske udholdelig.

Det blev til en interessant rundtur med besøg på Tycho Brahe museet, observatoriet og St. Ibb på kirkebakken. Frokosten fik vi på Balckfallsbyn restaurant. Rigtig god frokostbuffet.

Tilbage i Havnegade kl. ca. 18.

Se Mogens Christoffersens billeder fra turen.

9. marts og 15. marts  

Guidede rundvisninger i udstillingen Fra Kongehusets Gemmer på Amailenborg.

Efter rundvisningerne samledes deltagerne til en let frokost på den nærliggende Café Petersborg.

Afholdte aktiviteter 2016

8. december

Ordinær generalforsamling og juletræf med deltagelse af omkring 85 medlemmer til julefrokost, generalforsamling, bingospil og anden underholdning.

Referat fra generalforsamlingen er udsendt i februar 2017.

22. september:

Eftermiddags sammenkomst, hvor Kurth Højbjerg i ord og billeder berettede om sin tid som international teleekspert i 1960´erne, udsendt af FN-organisationen ITU (The International Telecommunication Union). Der deltog ca. 30 medlemmer og gæster.  

Se Mogens Christoffersens billeder fra foredraget.

2. juni:  

Årets sommerudflugt gik til Kerteminde. Der var 51 deltagere, og vi fik en aldeles pragtfuld tur i strålende vejr. Vi besøgte det lille hyggelige Johannes Larsen museum, hvorefter vi fik frokost/middag på Kerteminde Marina. En rigtig fin menu.

Derefter var det frit for deltagerne at blive i Kerteminde eller tage med bussen ud til Ladbyskibet, som befinder sig ca. 5 km fra Kerteminde.

Afslutningsvis var der kaffe og kringle på Kerteminde Marina, inden bussen vendte næsen hjemad.  

En helt igennem fin tur. 

Se Mogens Christoffersens billeder fra turen.

14. marts:

Foredragsshow om Brasilien af globetrotteren Rasmus Krath i Aktivitetshuset, Immerkær 42 i Hvidovre.

Rasmus Krath har været i Brasilien 10 gange og har i alt opholdt sig 18 måneder i landet. Nu har han samlet sine oplevelser, tanker og budskaber fra rejserne i et gennemarbejdet og medrivende foredragsshow med film, fotos, musik og effekter om den store nation, der for alvor er ved at gøre sin entré på den globale scene.

Se Bent Højers billeder fra foredraget

Afholdte aktiviteter 2015

10. december:  

Klubbens ordinære generalforsamling og juletræf blev afholdt torsdag den 10. december - for første gang i klubbens nye mødelokaler hos Tele Øst/Teleforeningen, Immerkær 42 i Hvidovre.  

Formanden, bestyrelsen og revisoren blev alle genvalgt.

Referat af generalforsamlingen er udsendt til alle medlemmer.

Se Bent Højers billeder fra mødet

19. november:

TDC-temadag for medlemmer af senior- og pensionistklubber i København og på Sjælland.  

13. august:

Besøg på kunstmuseet Arken med en guidet rundvisning i særudstillingen af Bjørn Wiinblads værker. Efter besøget på museet spiste vi frokost i Restaurant  Kabyssen i Ishøj Havn.

Der deltog 48 medlemmer og ledsagere i besøget.

7. maj:  

I klubbens forårstræf den 7. maj i Helsingør deltog 35 medlemmer og ledsagere. Vi spiste frokost i Kulturværftet spisehuset og fik derefter en guidet rundvisning i M/S Museet for Søfart. Museet er placeret på det gamle værfts område med selve museet bygget i tørdokken.

Se Mogens Christoffersens billeder fra turen.

Afholdte aktiviteter 2014

11. december:  

Klubbens ordinære generalforsamling og juletræf afholdtes den 11. december. Der deltog 80 medlemmer. Referat fra generalforsamlingen er udsendt til alle medlemmer, enten som mail eller som almindeligt brev.

13. november:

TDC afholdt temadag for medlemmer af virksomhedens pensionistklubber i København og på Sjælland.

17. september:

Brunch på Café Hovedtelegrafen efterfulgt af en guidet omvisning på Post & Tele Museum for 42 medlemmer og ledsagere.  

3. juni:

Sommerudflugt for medlemmer og ledsagere til Dyrehaven og Bakken med køretur med hestevogne gennem den grønne skov, guidet omvisning på Bakken og frokost på Restaurant Hvide Hest.   

Se Mogens Christoffersens billeder fra turen.

Afholdte aktiviteter 2013

12. december:

Klubbens årlige generalforsamling og juletræf i mødelokalet på Gl. Jernbanevej 34 i Valby. Arrangementet omfattede frokost, generalforsamling, almindeligt socialt samvær og underholdning af Telekoret. Der deltog ca. 90 medlemmer.

13. november:

TDC-Temadag i selskabets hovedkontor, Teglholmsgade 3, København, for medlemmer af TDC-pensionistklubber i København og på Sjælland.

24. september:

Besøg på Storm P.-museet og frokost i Hansens gl. Have på Pile Allé. Der deltog knap 50 medlemmer og ledsagere.

11. juni:

Udflugt med bus for 47 personer til Skåne. Vi fik en guidet rundvisning i Sankt Petri Kirke i Klippan, aflagde besøg ved udsigtspunktet Kopparhatten på Söderåsen og spiste frokost i Bosjö Kloster. Efter frokosten fik vi en guidet rundvisning i klosterhaven og i dele af klosterbygningerne. Inden hjemturen drak vi eftermiddagskaffe. 

Se Mogens Christoffersens billeder fra turen.

14. marts:

En planlagt vinsmagning for medlemmer og ledsagere måtte aflyses. Antallet af interesserede var alt for ringe.

7. februar:

Foredrag for 35 medlemmer og ledsagere om AMD og andre aldersbetingede øjenlidelser i mødelokalet på Gl. Jernbanevej 34 i Valby. I forbindelse med foredraget bød klubben på eftermiddagskaffe samt øl og vand.

Afholdte aktiviteter 2012

13. december:

Klubbens årlige juletræf og generalforsamling i mødelokalet på Gl. Jernbanevej 34 i Valby. Der deltog ca. 90 medlemmer. Arrangementet bød på frokost, eftermiddagskaffe, generalforsamling, bingospil og almindeligt socialt samvær afsluttende med koncert af Telekoret.  

14. november:

TDC Tema-eftermiddag i TDC´s hovedkvarter på Teglholmen for medlemmer af TDC-pensionistklubber i København og på Sjælland. Programmet bestod af en præsentation af TDC´s tilbud til fratrædende seniormedarbejdere, en præsentation af virksomhedens strategi og plan for de næste par år og til sidst en times underholdning. Tema-eftermiddagen afsluttedes med en buffet-middag. Fra vores klub deltog 24 medlemmer og 2 ledsagere.  

3. oktober:

Frokost på restaurant Rio Bravo og derefter guidet rundvisning på Københavns Politigård for 41 medlemmer.  

30. maj:

Busudflugt fra Valby til Sofiero og Kullen, frokost et sted nord for Helsingborg og eftermiddagskaffe hos Flickorna Lundgren. Der deltog 66 medlemmer og ledsagere i turen.

Se Mogens Christoffersens billeder fra turen

15. marts:

Foredrag ved Knud Hedin om Karen Blixens ophold i Kenya. Der deltog i alt 36 medlemmer, ledsagere og gæster fra Seniorklubben af 1991. I forbindelse med foredraget bød klubben på eftermiddagskaffe samt øl og vand.  

Afholdte aktiviteter 2011

8. december:

Klubbens årlige generalforsamling og juletræf blev afholdt i mødelokalet på Gl. Jernbanevej 34, stuen. Der deltog 90 medlemmer. Arrangementet bød på frokost, eftermiddagskaffe, generalforsamling, bingospil og almindeligt socialt samvær afsluttende med koncert af Telekoret.

15. november:

TDC-Temadag i kantinen i TDC´s hovedkontor på Teglholmen for medlemmer af TDC-pensionistklubber i København og på Sjælland. Programmet bestod af en times underholdning efterfulgt af en buffet-middag. Fra vores klub deltog 20 medlemmer og en enkelt ledsager.

22. september:

Et planlagt foredrag for medlemmer og ledsagere om aldersbetingede øjenlidelser (våd AMD, grøn stær, følger af diabetes m.m.) blev ikke gennemført som ventet, idet foredragsholderen på grund af en misforståelse udeblev. De fremmødte medlemmer måtte nøjes med at nyde eftermiddagskaffen og det sociale samvær.

8. juni:

Busudflugt til Middelaldercentret i Nykøbing F. for 35 deltagere med guidet rundvisning, frokost, ridderturnering og anden middelalderunderholdning afsluttende med eftermiddagskaffe. 

Se Mogens Christoffersens billeder fra turen.

31. marts:

Guidet omvisning i samlingerne af dieselmotorer, dampmaskiner, skibsmodeller m.m. i DieselHouse (H.C.Ørstedværket) for medlemmer og ledsagere. Før omvisningen blev deltagerne budt på en let frokost (sandwiches) og senere en kop kaffe.

Afholdte aktiviteter 2010

9. december:

Juletræf og generalforsamling i pensionistklubbernes mødelokale på Gl. Jernbanevej 34 med socialt samvær, eftermiddagskaffe, bingospil, korkoncert af Telekoret, afsluttende med fællesspisning.

8. november:

TDC afholdt en Tema-dag i selskabets kantine på Teglholmsgade for ca. 500 pensionister fra København og Sjælland. Programmet bestod af et par timers underholdning efterfulgt af en buffet-middag. Fra vores klub deltog 42 medlemmer og ledsagere.

24. september:

Besøg på Amagermuseet i St. Magleby, guidet rundvisning i særudstillingen ”Bag om det blomstrende mesterværk” samt i den permanente udstilling, afsluttende med eftermiddagskaffe. Der deltog 15 medlemmer og ledsagere.

18. august:

Sejltur i chartret motorbåd fra Lyngby til Sophienholm for 43 medlemmer og ledsagere. Frokost i Sophienholms café, besøg på den stedlige kunstudstilling og - inden sejlturen tilbage til Lyngby – eftermiddagskaffe. 

Se Mogens Christoffersens billeder fra turen.

24. marts:

Frokost og efterfølgende besøg (uden guide) i Frederik den 8.´s Palæ for 10 medlemmer og ledsagere fra en venteliste til arrangementerne den 8. og 15. marts.  

8. marts hhv. 15. marts:

Guidet rundvisning i det nyrestaurerede Frederik den 8.´s Palæ (Amalienborg), som er udset til fremtidig bolig for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Efter rundvisningen frokost i Café Petersborg. Der deltog i alt 51 medlemmer i de to rundvisninger.

Afholdte aktiviteter 2009

10. december:

Juletræf og generalforsamling i pensionistklubbernes mødelokale på Gl. Jernbanevej 34 med socialt samvær, eftermiddagskaffe, bingospil, korkoncert af Telekoret afsluttende med fælles spisning.

3. november:

TDC afholdt en Tema-dag i selskabets konferencesal på Teglholmsgade for TDC-pensionister fra København og Sjælland. Programmet bød på foredrag om selskabets virksomhed, let underholdning og sluttede med aftensmad.

15. september:

Guidet rundvisning i Danmarks Radios nye koncerthus for 25 deltagere. Efter rundvisningen blev der serveret et let aftensmåltid i DR-byens café. Besøget i koncerthuset blev gennemført i samarbejde med ”Seniorklubben af 1991”

19. august:

Guidet omvisning i de historiske samlinger på Frederiksborg Slot med riddersal og slotskirke. Frokost i spisehuset Leonora. Efter frokosten spadseretur på egen hånd i Barokhaven. Der deltog 26 medlemmer og 4 ledsagere.

19. maj:

Busudflugt for medlemmer og ledsagere til Fuglsang Kunstmuseum på Lolland med guidet omvisning i museets samlinger. Frokost i Restaurant Røgeriet i Nysted. Tid til lidt vandring på egen hånd i Nysted. Besøg i Kettinge Kirke, hvor sognepræst Ramund Kværnø fortalte om kirken og dens nyrestaurerede kalkmalerier.

Se Mogens Christoffersens billeder fra turen.

2. april:

Guidet omvisning for medlemmer og ledsagere i Erichsens Palæ og Danske Banks hovedkontor i København. Danske Bank var afsluttende vært ved et udmærket traktement.

Afholdte aktiviteter 2008

11. december:

Juletræf og generalforsamling i pensionistklubbernes mødelokale på Gl. Jernbanevej 34 med socialt samvær, eftermiddagskaffe, bingospil, korkoncert af Telekoret afsluttende med fælles spisning.

4. november:

Tema-møde for medlemmer af TDC-pensionist- og seniorklubber fra København og Sjælland. Mødet, der fandt sted i TDC-bygningen på Teglholmen, omfattede foredrag, korkoncert af Telekoret efterfulgt af buffet.

18. september:

Guidet omvisning på Karen Blixen-Museet, Rungstedlund med efterfølgende frokostbuffet i museets café.

18. juni:

Busudflugt til Sporvejsmuseet ved Skjoldenæsholm (Midtsjælland). Efter besøget på museet var der frokost på den nærliggende restaurant ”Kudskehuset”. I udflugten deltog 37 medlemmer og ledsagere.

27. februar:

Guidet rundvisning på Bel-Etagen i Christian VIII's Palæ Amalienborg for 30 deltagere. Efter rundvisningen var der frokost på Restaurant Biblioteket og Lauras Køkken i Toldbodgade.